slikazafb11.png

IDM системска технологија

Навигатор контрола

Никогаш не било лесно да се обезбеди удобност благодарејќи на iDM топлинските пумпи со NAVIGATOR се подготвени за Smart Grid, SmartPhone може да се контролира од далечина и да се следи далечински преку SmartWeb

Природно ладење

Природното пасивно ладење со површинските системи за греење и ладење е идеално ладење дури и за жешките летни денови. Дури и во лето, енергијата на подот, ѕидот и таванот се користи за одржување на пријатна температура во вашиот простор за живеење. Две варијанти ви се достапни: особено пасивното ладење за заштеда на енергија и енормно ефикасното активно ладење.

Топла вода со HGL технологија и Хигиеник

При загревање на топла вода со  системот на IDM секогаш се добива свежа, хигиенска и навреме подготвена на саканата температура. HGL технологијата во топлинската пумпа, хигиената со интелигентното  складирање на слоеви, хигиеник станицата за свежа вода и контролерот на топлинска пумпа NAVIGATOR кој има сè под контрола.

  • Facebook

Контакт

ЕНЕКС Гроуп Инженеринг

Симеон Кавракиров 20-1/2

1000 Skopje

+389 2 5110347

e-mail: info@eneks.mk

https://www.eneks.mk/