Aero ILM воздушна топлинска пумпа

Компактна воздушна топлинска пумпа AERO ILM Complete за внатрешна монтажа со највисока заштеда во својот сегмент COP од 4.32 при А2C / W 35C

  • Facebook

Контакт

ЕНЕКС Гроуп Инженеринг

Симеон Кавракиров 20-1/2

1000 Skopje

+389 2 5110347

e-mail: info@eneks.mk

https://www.eneks.mk/