iPump Aero воздушна топлинска пумпа

Со iPump Aero, iDM ја претставува најновата иновација кај воздушните топлинските пумпи. Внатрешната единица, која изгледа како парче мебел, може лесно да се интегрира во ентериерот ...

iPump Aero воздушна топлинска  пумпа