Воздушни топлински пумпи од IDM 

AERO SLM

Капацитетот на греење на воздушната топлинска пумпа AERO SLM е фреквентно регулиран помеѓу 3 kW и 11 kW или 6 kW и 17 kW во зависност од  моменталната потреба на топлина.

iPump

Со iPump, iDM ја претставува најновата иновација кај воздушните топлинските пумпи. Внатрешната единица, која изгледа како парче мебел, може лесно да се интегрира во ентериерот ...

Terra ML

Во студените зими ако е потребна поголема моќност за греење отколку во пролет, есен. Модулационата топлинска пумпа ML го зема во предвид и ова и во зависност од верзијата, испорачува помеѓу 5 и 18 kW.

TERRA AL TWIN

Топлинските пумпи TERRA AL Twin имаат два компресори. Идеално решение се за поголеми објекти со потребна моќност од 17 до 60 kW. Ги прилагодува своите перформанси според моменталната потреба за греење.

НАВИГАТОР

Никогаш не било лесно да се обезбеди удобност благодарејќи на iDM топлинските пумпи со NAVIGATOR се подготвени за Smart Grid, SmartPhone може да се контролира од далечина и да се следи далечински преку SmartWeb

Топла вода со HGL и Хигиеник

При загревање на топла вода со  системот на IDM секогаш се добива свежа, хигиенска и навреме подготвена на саканата температура.

Контакт

Contact

Eneks Group Engineering

Simeon Kavrakirov 20-1/2

1000 Skopje

+389 2 5110347

e-mail: info@eneks.mk

https://www.eneks.mk/

   Линкови

  • За нас

  • Новости

  • Технички документации

  • Референтни објект

  • Facebook