Т: +389 2 5110 347

United KingdomGreat Britain  Macedonia

 • Иновативни рекуператори

  Иновативни рекуператори

  Опрема за вентилација за ВАШИОТ ДОМ

  Откријте ги поволностите на вентилација, рекуперација и заштеда на енергија

 • Високо ефикасни Фотоволтажни системи

  Високо ефикасни Фотоволтажни системи

  Паметни, храбри и иновативни капацитети се клучот на успехот на еден од европски најголеми добавувачи за соларни термални и фотоволтаични системи.

  25 Години соларна индустрија

   

 • Највисоки перформанси-Топлинска пумпа SW

  Највисоки перформанси-Топлинска пумпа SW

  TERRA SW Max топлински пумпи за геотермална и подземна вода Max 50 - 280 kW

 • Ефикасна модулирачка Топлинска пумпа ML

  Ефикасна модулирачка Топлинска пумпа ML

  Колку што е постудено надвор, толку повеќе има потреба за загревање
  внатре. Благодарение на модулирачката изведба, топлинсата
  пумпа прецизно се адаптира според потребите. Се заштедува
  енергија- а во исто време вашиот комфор се зголемува!

 • Широк опсег на вентилоконвектори

  Широк опсег на вентилоконвектори

  Најкомплетен опсег на вентило конвектори на пазарот со Galletti технологија, ниво на квалитет и сигурност.

  Иновативен систем за јонизација на воздухот овозможува санитизација на внатрешниот уред и деодоризација на амбиенталниот воздух.

 • Реномирани Филтри за вода

  Реномирани Филтри за вода

  Best Water Technology

  Најдобрата вода за Вашиот дом

  Филтер Е1

  Филтер Infinity M

 • Свилено мека бисерна вода

  Свилено мека бисерна вода

  Уживајте, заштитете се и заштедете со системите за омекнување на вода од BWT

  Комфор во свилено мека бисерна вода на BWT и заштеда на пари

   

 • Минерализатори - неопходни за Вашиот дом

  Минерализатори - неопходни за Вашиот дом

  Модуларен систем- филтер кертриџ еквивалентен на потребите

  Безбедна, вкусна и вода со висок квалитет

 • Врвни соларни колектори SKR500

  Врвни соларни колектори SKR500

  Најлесна и најбрза инсталација со “plug and flow”

 • ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЛЕТО И ЗИМА

  ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЛЕТО И ЗИМА

  COMFORT E и COMFORT E Plus решенијата го прават домот многу повеќе енергетски ефикасен, со што се заштедува секој ден. Решенијата го подобруваат енергетскиот рејтинг на домот и трошоците може да се надоместат со зголемување на неговата вредност.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

НОВОСТИ И ИНФОРМАЦИИ

РЕФЕРЕНТНИ ОБЈЕКТИ